Op carnavalszaterdag, zaterdag 18 februari 2023 zal voor het eerst de “Zaerumse Carnavals Parade” plaatsvinden.

Op het plein op aan Markt, tegenover de kerk en de Sevewaeg zullen die dag vele bekende en lokale carnavalsartiesten worden verwelkomd. Welke artiesten het Sevenumse podium zullen aandoen die dag zal de organisatie de aankomende weken bekend gaan maken.

De organisatie bestaat uit drie Sevenumse horecazaken, Café Breurs, De Sevewaeg en Trapperie de Werkplats. Carnavalsvereniging Dûn Ezelskop draagt zijn steentje op een mooie wijze bij aan dit nieuwe evenement.

Vanaf 12:00 uur zal het feest losbarsten waarna de horecazaken na 21:30 uur de carnavalsvierders weer van harte binnen verwelkomen.

Entreekaarten voor de Zaerumse Carnavals Parade 2023 zijn inclusief 5 consumptiebonnen en kosten €20,- per kaart. Vanaf aankomende zaterdag 3 december, 11:00 uur te koop via de website van Zaerumse Carnavals Parade

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *